Sokan bezártak, sokan tervezik a bezárást, van aki motivációját vesztette, de szerencsére vannak, akik nem adják fel és azon ötletelnek, hogyan lehetne túlélni ezt a válságos időszakot.
A következő kérdésre voltunk igazán kíváncsiak: “Hogyan érdemes reklámozni egy éttermet?”. Kaptunk is egy részletes választ...
Ebben a cikkünkben a 2023-ban várható legfontosabb marketing trendeket szedtük össze neked egy helyre. Nagy figyelmet kell fordítani ezekre a változásokra, mert ha nem cselekszel akkor lemaradsz.
A legtöbb étterem tulajdonos nincs tisztában azzal, mennyire fontosak a mai világban az értékelések. A potenciális vásárlók többsége azt az éttermet választja, aminek a legtöbb értékelése van...
Ha az éttermed népszerűségének és ismertségének növelésében gondolkodsz, feltétlenül olvasd el tanácsainkat, melyek segíthetnek rávilágítani arra, hogyan fogj hozzá a marketingcsatorna fellendítéséhez.
Turisztikai akciótervet fogadott el a kormány. Kitolják az NTAK-ot és változik a SZÉP kártya
Milyen költségekkel jár az NTAK összekötés? Melyik éttermi szoftvert válassza egy étterem, bár vagy büfé? Ezekre adunk választ ebben a cikkben.
További információkkal bővült az NTAK adatszolgáltatási kötelezettség.
Sok kiszállításos vendéglátó étterem hibásan üti fel a mai napig az ÁFA tartalmat a pénztárgépben és ezért százezreket buknak. Tisztázzuk ezt a félreértést most és mindenkorra!
A mai napon 2022. 09. 29-én tartották meg az első NTAK RMS konferenciát, ahol új információk derültek ki az NTAK adatszolgáltatással kapcsolatban!